november 05, 2016

BIJZONDERE JASSEN VOOR EEN OPVALLENDE WINTER

by

logo


We hebben al een aantal keer winterjassen voor jullie op een rijtje gezet, maar van die echte unieke en bijzondere exemplaren zaten er toen eigenlijk niet bij. Je weet wel van die winterjassen waar je toch echt even je hoofd voor omdraait. Van die exemplaren waarvoor je toch even over het budget wat je in je hoofd had heen gaat, omdat ze gewoon zo ontzettend gaaf zijn!

Heb je een idee van het soort jassen we bedoelen? Alsof het onderstaande beeld natuurlijk nog niet genoeg zegt. Stuk voor stuk enorme showstoppers!



1. lange gewatteerde jas van Nununu. Deze jas ziet er op deze foto eenvoudig uit, maar is dat allesbehalve. Het model is echt heel bijzonder door de langere voorkant.
2. oversized army coat van Les Coyotes de Paris. Zo’n wollen oversized jas is niet alleen voor dames een musthave. Ook voor meiden is het een topper!
3. oversized jas met fluffy luipaard print van Les Coyotes de Paris. Zoveel liefde voor deze jas. Speciaal voor meiden die wel van opvallen houden.
4. oversized model met oranjerode ruit dessin van Scotch R'Belle. Schotse ruit, oversized en wol: alles wat hip is, is vertegenwoordigd in deze jas.
5. lange bomberjas met bijzondere fake leather mouwen van Mason. Een supertoffe oversized bomber voor jongens. Die mouwen zijn echt heel bijzonder!





6. double breasted model met strepen van Nik&Nik. Deze jas is een klassiek model met de dubbele knopenrij, maar door de strepen in de stof krijgt hij een hele bijzondere uitstraling.
7. gewaxte parka camouflage print van Scotch & Soda. What’s not to love???
8. neopreen bomberjas met toffe tijgerprint van Stella McCartney kids. Deze jas is van neopreen en is niet heel dik, maar dus wel erg warm. De tijger op de achterkant maakt hem net even wat stoerder
9. blauwe wollen jas met camouflage print van Oaks of Acorn. Een klassieke jas in een allesbehalve klassieke stof/ print.
10. witte fluffy animal fur parka van 10days. Deze jas wil toch elk meisje wel in de kast hebben. Dat wordt heel veel knuffelen deze winter.


-----

For the original post, see Just by Manon blog

Shop more OUTERWEAR here online at Orange Mayonnaise

Geen opmerkingen: