november 25, 2016

NUNUNU LANCEERT RESORT COLLECTION

byNununu lanceert als eerste kindermodemerk 

een resort collection!
Wattttt?! Zijn ze gek geworden bij Nununu?
Nee integendeel, Nununu denkt mee. Heb jij wel eens geprobeerd om voor je zonnige vakantie bestemming in december of het voorjaar hippe surfshorts en schitterende badpakken te shoppen voor je kinderen?

Steeds meer families gaan tijdens de Kerst- en Krokusvakantie naar de zon. NUNUNU, het urban kids fashion label, speelt daarop in heeft ervoor gezorgd dat er vanaf half november al een voorproefje van haar zomercollectie 2017 in de winkels ligt.

De Nununu resort collectie is een selectie uit de nieuwste strandcollectie van NUNUNU. Stoere surfshorts, – letterlijk – schitterende badpakken voor meisjes, UV-werende shirts, losse strandbroeken, lange kaftans en strandhanddoeken zijn vanaf nu al te verkrijgen.

Kwalitatieve trendy strandcollecties
NUNUNU heeft met deze resort collectie een van de meest kwalitatieve strandcollecties op op de kindermode markt gebracht. Dit zie je terug in de vernieuwende kleuren, schitterende materialen en goede pasvormen, deze stijl is weer eens heel anders dan we van de traditionele merken met strandkleding zien.

De Nununu resort collectie is vanaf nu tot in de zomermaanden van 2017 verkrijgbaar bij Orange Mayonnaise.
-----For the original post, see  Just by Manon blog
BewarenBewaren

Geen opmerkingen: