november 11, 2016

SINTERKLAASCADEAUS VOOR IN DE SCHOEN

by

Kleine Rotterdammer


LIFESTYLEMERKEN


Sinterklaas is bijna weer in het land. Hoogste tijd om de goedheiligman een handje te helpen en om op zoek te gaan naar de leukste Sinterklaascadeaus voor in kleine kinderschoentjes. 

De leukste Sinterklaascadeaus voor in de schoen

En dit zijn ze dan volgens Kleine Rotterdammer: de leukste cadeautjes die het prima doen in kleine kinderschoentjes. Je shopt ze allemaal in Rotterdam, waar wacht je nog op?
#1. Dit borduursetje is te leuk voor meisjes, ze maken er zo een eigen schaapje mee. Dit exemplaar is van Les Jouets Libres Sas.
#2. Touwtje springen is leuk voor alle leeftijden! Op de foto zie je een mintgroen exemplaar van Nobodinoz, maar ze zijn bij Orange Mayonnaise in nog veel meer kleuren te koop.
#3. Met deze extra grote kleurplaat van Makii hebben kinderen gegarandeerd urenlang kleurplezier. Verkrijgbaar in verschillende landen, maar voor Sinterklaas is Spanje misschien wel zo toepasselijk.
#4. Zelf je eigen lego-kunstwerk bouwen? Gebruik dan de bouwpakketjes van Brikkon! Maak een vogel, een ruimteschip, een boom of een kasteel: keus genoeg!
#5. De lampjes van A Little Lovely Company zijn te leuk! Deze ananas of ijsjes vind je o.a. bij Orange Mayonnaise.
#6. Zelf ben ik een fan van houten speelgoed. Het ziet er mooi uit, maakt geen herrie en zorgt gegarandeerd voor uren speelplezier. Dit vliegtuig is van Pinch Toys.

-----

For the original post, see KleineRotterdammer blog

Geen opmerkingen: