juni 12, 2013

SALE wish list 2


Kindermodeblog.nl

SALE WISHLIST BY: ESTHER

Sale is on! Sinds een paar dagen shop je de leukste kinderkleding met korting bij vele webshops. Om jullie op de hoogte te houden van én de sale én de allerleukste sale items, laat Kindermodeblog je elke dag de leukste items zien die bij onze bloggers hoog op hun verlanglijstje staan!
Esther laat jou vandaag zien welke sale items er op haar lijstje staan voor zoontje Flint. Esther houdt van merken met een eigen handschrift en gaat niet voor standaard. Fruity prints, snorren, dieren, niets is haar te gek en ook Flint houdt wel van deze funny items. Een paar goede sneakers is sowieso een must: voor zowel Esther zelf als voor zoonlief. Niet gek dus dat je in deze sale shopping maar liefst 2 paar sneakers tegenkomt ;-)  Heb je Flint zijn Shwingstrouwens al eens gezien? Hiermee rockt hij ieder outfit!
wishlistestherSpijkerblouse Finger in the Nose – Army zomerjack American Outfitters – Gympjes Converse – Lichtgrijs vestje Emile et Ida – Haaien sweater Mini & Maximus – Geprinte sjaal American Outfitters – Sneakers Veja – Zwart jogging shortje Popupshop – Streepjes jogging Shampoodle
Wat vind jij van de items van Esther voor Flint?
---------------
SHOP SALE at Orange Mayonnaise > www.orangemayonnaise.com/webshop/sale/new-sale-s-s13

Geen opmerkingen: