februari 03, 2014

Banggggg !






BangBang Copenhagen zomer 2014

bang_bang_copenhagen_jurk_betty

Als er één merk is die ik bewonder om zijn lef en zijn bijzondere ontwerpen dan is dat wel BangBang Copenhagen!


Afgelopen zomer hoorde een Bang Bang jurk tot de favoriete items hier in huis. Heel vaak is de jurk gedragen en ongeveer net zo vaak is hij in de was beland met allerlei fijne vlekken die tijdens het verven op school of tijdens het eten opgelopen waren. Nee, ook ik heb geen kind dat vlekvrij uit school komt. Fijn van de jurk is dat hij er nu eigenlijk nog net zo mooi uitziet als toen we hem kochten. Maar behalve de ontzettend goede kwaliteit zien de items er ook nog eens te gek uit.
Toegeven, het is geen collectie voor kinderen die niet van opvallen houden. Je valt wel degelijk op in BangBang Copenhagen kleding en ziet er lekker anders-dan-anders uit. Kijk en daar zit voor mij dus de aantrekkingskracht.
De nieuwe zomercollectie is er één waar ik echt heel blij van wordt. De grijze jurk met heerlijk fladderige mouwtjes en de regenwolk op de voorkant  zou hier wel weer eens een potentiële nieuwe favoriete jurk kunnen zijn.
Ook voor jongens zitten er weer topitems bij. Welke jongen wil er nu niet verkleed als een superheld? En welke moeder wil nou niet dat haar zoon er hip bij loopt? Daarvoor biedt BangBang Copenhagen de perfecte oplossing: de Batman sweater. Zoonlief blij vanwege Batman en moeders blij doordat deze trui zo ontzettend gaaf is.
bang_bang_copenhagen_t-shirt_thunderbang_bang_copenhagen_t-shirt_cloudybang_bang_copenhagen_sweater_badbatbang_bang_copenhagen_jurk_rain
-------

For the original post, see JustByManon blog !

SHOP BangBang Copenhagen at ORANGE MAYONNAISE !

Geen opmerkingen: