april 12, 2014

Summer days

logo



Summer days Gray Label

Gray Label

Weet jij nog hoe leuk het vroeger was als de blaasbloemen er waren?


Guus snapt er werkelijk niets van, gisteren waren het nog gele bloemetjes en nu staat het gras en de berm vol met geweldig speelgoed. We blijven lopen en proberen alle blaasbloemen leeg te blazen. Als we dat een week eerder hadden gedaan, had hij afgelopen maandag vast zijn drie kaarsjes héél goed kunnen uitblazen…
Guus draagt zijn favoriete model broek, namelijk de sweatpant met iets verlaagd kruis. Deze is bij Gray Label in 6 verschillende kleuren te krijgen. Nee, niet alleen in Gray of Grey, de naam Gray Label komt voort uit de achternaam van de ontwerpster, Emilie Gray.
De kwaliteit van dit Nederlandse label is net zo zacht, puur én tijdloos als een blaasbloem. De mooie pasvorm, het borstzakje, de halslijn én het dikke katoen maken van een grijs T-shirt een fantastisch item. En voor mama’s (zoals ik)  met een beanie cq. mutsen tik. Ze mogen in het voorjaar ook gewoon nog op!
Voor meisjes hebben ze ook een geweldige collectie zoals het T-shirt met peter pan kraagje, super leuk in combinatie met zo’n fijn katoenen fleece rokje. Shirt deze zomer dan wel in het rokje doen voor de trendy look.
Een schot in de roos is ook de summerdress… bye bye blaasbloem, wij zijn bijna klaar voor the beach!
Guus draagt : beanie Gray Label – T-shirt Gray Label – sweatpant Gray Label – sneakers Philippe Model
Gray Label Gray Label Gray LabelGray Label Gray Label
---------
For the original post, see Just by Manon blog
See our complete GRAY LABEL collection online !

Geen opmerkingen: