december 10, 2012

SNEAK PEEK #3 >>> SS13 >> ÉMILE ET IDA............... new brand @ OrangeMayonnaise.com !


Emile et Ida zomer 2013


Sneak peek Emile et Ida zomer 2013!
De eerste sneeuwvlokken hebben we vorige week weer uit de lucht zien dwarrelen én we voelen met z’n allen dat koning winter eraan komt. Dan is het toch heerlijk te lezen, terwijl de kachel volop draait en het binnen gezellig warm is, wat we dit voorjaar en deze zomer weer kunnen verwachten van Emile et Ida!
Waar dit label in de winter met sobere ingetogen classic kleuren kwam,  hebben ze voor de  zomercollectie een complete verrassing in petto. Emile et Ida gaat de zomer tegemoet in kleuren zoals in een zomerse sorbet -;) . Citroen geel, fluo oranje, groen in 3 tinten van appelgroen naar donkergroen naar turquoise en daarnaast prachtig fluo rosé en natuurlijk grijs- en nude tinten gecombineerd met een prachtige inktblauw. Heerlijk om het voorjaar te starten met de ingetogen tinten met hier en daar een klein kleurig detail, en als het mooie weer in aantocht is kun je volop combineren met de sorbet kleuren onderling!
In de collectie zie je de liberty stof (bloemetjesprint) terugkomen en de alom geliefde mukesh. De mukesh stof heeft kleine lovertjes in de stof waardoor dit subtiele detail het kledingstuk net dat extra verfijnde geeft. Let voor de boys op de donkerblauwe met witte streep broeken(!). In de jaren tachtig geliefd en bekend als de oshkosh broek… We zagen ze ook in andere collecties voor de zomer. De gekleurde smalle jeans voor de boys en girls blijven nog volop voor de zomer.
De Sweaters en t-shirts met opdruk zijn zeer succesvol gebleken in de winter collectie van Emile et Ida. Ga je deze zomer voor een piraat, krab, snor, strik, camera, auto, vis, vlechten of kat?? Emile et Ida heeft voor ieder kind, haar lievelings print.
Wat betreft Emile et Ida-;) Summer, it’s so good !!!
Emile et Ida pastel kleuren worden afgewisseld met neon details ss 13
Emile et Ida ss 13 de gewilde shirts met print.
Emile et Ida ss 13 met voor de meiden lieve liberty prints
Emile et Ida basic shirts met veel details.
Emile et Ida mooie subtiele items met neon details
Emile et Ida ss 13 mooie knal gekleurde skinny jeans, stoere sweat met fluor ‘stip’ effect.
Emile et Ida ss all over print snorren broekje

Geen opmerkingen: