maart 04, 2013

Emile et Ida blogpost at JustByManon.nl

Emile et Ida zomercollectie in de shops!

Hmmmm alweer sneeuw! Na een heerlijke week in Oostenrijk met veel kou en sneeuw ben ik nu helemaal klaar voor de lente. De voorjaarsvakantie is voor mij altijd de streep tussen winter en lente. Beetje jammer dat ik dan vanochtend weer wakker wordt en naar buiten kijk en sneeuw zie…
Nieuws waar ik wel degelijk weer Lente kriebels van krijg, is dat de collectie van Emile et Ida in de shops ligt. Vorig jaar zomer werd Emile et Ida voor het eerst in Nederland geïntroduceerd, en binnen een mum van tijd vlogen de gave t-shirts en super gave broekjes de shops uit.
Emile et Ida brengt ook deze zomer weer een vrolijke kinder & baby collectie waar je deze zomer zeker mee opvalt.
Onderstaande items shop je hier.
emile et ida
De jongens collectie van Emile et Ida is super. Met veel kleur en grappige prints , is het een collectie die zowel stoer met jeans of lekker hip met colored denim gedragen kan worden.
emile
De neon-oranje kleur is mijn favoriet. Hij is in het echt nog 1000x mooier en mixed lekker met andere knal kleuren of knalt samen met wit.
emile et Ida
De moustache op een luchtige sweater (met neon gele spikkels) is zo’n heerlijk item voor de zwoele zomeravond.
emile et Ida
Boys en auto’s blijft een perfect match.
emile et Ida
Romantische liberty printjes keren iedere seizoen weer terug in de  collectie van Emile et Ida. Mooi op een rokje maar ook stoer op een vale jeans.
emile et Ida
De neon oranje singlet is een must-have voor deze zomer. Nu leuk gecombineerd met een fijn gebreide cardigan of een kek jeans jack.

For Emile et Ida at Orange Mayonnaise , 

Geen opmerkingen: