maart 06, 2013

Spring time > City trips > Give away by Dutch Castle


    


Win een onverwoestbare City Map!




Crumpled City Maps by Palomar is een serie unieke en onverwoestbare stadsplattegronden met geweldige, kleurrijke illustraties. Het speciale materiaal maakt deze kaarten uitermate geschikt voor kinderen: ze zijn zacht, extreem licht, onverwoestbaar en 100% waterproof. De kaarten hoeven onderweg niet gevouwen te worden, maar kunnen als een propje in je tas bewaard worden of in het bijgeleverde opbergtasje. Bij Orange Mayonnaise zijn Junior en Family Pack stadsplattegronden verkrijgbaar van de steden: Amsterdam, Berlijn, Londen, New York en Parijs.
De Crumpled City Maps Junior is speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 4 jaar. Door de geweldige illustraties in heldere kleuren zijn ze makkelijk leesbaar en fascinerend voor jonge kinderen. Rijk aan informatie en met niet-te-missen Junior hotspots per stad.
De Crumpled City Family Pack is een pakket van 2 kaarten: de Junior editie voor kinderen plus een gedetailleerde kaart voor ouders, gemaakt van hetzelfde unieke materiaal als de junior versie.
Win een Crumpled City Family Pack map!Het voorjaar is nu bijna begonnen, dus tijd om een weekendje weg of stedentrip in te plannen. En wie weet neem jij zo’n leuke, praktische stadsplattegrond mee in je tas! Wij mogen namelijk een Crumpled City Family Pack map van Orange Mayonnaise verloten onder onze bezoekers! En als winnaar heb je ook nog de keuze uit de volgende stadsplattegronden: Amsterdam, Berlijn, Londen, New York en Parijs.
Hoe maak je kans?
Dat is heel eenvoudig, Like onze Facebook pagina EN Share deze actie! We verloten de Crumpled City Map onder al onze fans. Meedoen kan t/m 14 maart.
Bij Orange Mayonnaise, de online boutique in Design & Urbanwear voor hippe baby’s, kinderen en tieners, vind je een bijzonder aanbod aan design en urbanwear labels van over de hele wereld. Luxe, comfortabele basics naast kleurrijke of verfijnde artikelen.

Orange Mayonnaise ~ Design & Urbanwear for Baby’s, Kids & Teens

Geen opmerkingen: