augustus 30, 2013

Kidscase #2



AW 13/14 Kidscase


Kidcase starte in 2000 als klein Amsterdams label en is inmiddels uitgegroeid tot een international merk, dat overigens erg geliefd is bij stylisten. Niet verwonderlijk want de collecties zijn telkens weer verfijnd, met mooie stoffen, subtiele details in combinatie met de mooiste kleuren en een goede pasvorm.

Ook voor de AW13 collectie slagen ze er in een stijlvolle en tijdloze collectie te presenteren. De Kidscase herfst / wintercollectie valt op door het gebruik van vintage look herfst kleuren. Grove breisels, subtiele prints en hier en daar een streepdesign zowel bij de truien als langs de pijpen van de broeken. Het doet ons denken aan de vintagejaren '70/'80. Heb ik niet ook zo'n trui met streepjes en col gedragen als kind? Wat wij ook mooi vinden aan het label is dat er volgens een duurzaam principe wordt gewerkt en zo worden de collecties geproduceerd op een eerlijke en duurzame manier met o.a. het gebruik van organisch katoen. Maar het bedrijf gaat verder dan dat en heeft ook oog voor de lokale mensen en arbeiders. Kidscase staat natuurlijk bekend om de babypakjes....en terecht....want eigenlijk verdient elke baby een Kidcase, maar de collectie is er ook voor de grotere kids. Wij zijn alweer fan!

De collectie is geheel in vintage stijl gefotografeerd door Annemieke van Drimmelen, een getalenteerd fotograaf werkzaam voor Vogue. 




 
 

 
 
 AW13 collectie Kidscase shop je bij Orange Mayonnaise

--

For the original post, see > KidsRoomZuid BLOG

Geen opmerkingen: