november 29, 2013

From Denmark with LOVE


Ken je de supermooie collectie van Soft Gallery uit Denemarken al? Soft Gallery is opgericht door ontwerpster Tine Holt Møller en modefotograaf en ontwerpster Barbara White. Soft Gallery is een bijzonder en uniek label uit Denemarken. In samenwerking met lokale en internationale kunstenaars ontwikkelen ze unieke illustraties waardoor er ieder seizoen weer een bijzondere collectie ontstaat.

Grote dieren op shirts, maar ook een prinses met veren. Een nachttafereel uitgebeeld. Stoer ook het korte broekje, waarbij de stof binnestebuiten is uitgevoerd. Sweats, jurkjes, baggybroeken, maar ook woonaccessoires, zoals kussene en dekbedovertrekken. En de rok, pants of vest in Aubergine met gouden spetters is natuurlijk ook super voor de feestdagen.

Met de poederachtige kleuren en doffe grijstinten, maar ook het nieuwe burgundy rood zorgt deze collectie voor een rustig en verfijnd kleurenpallet. Dit gecombineerd met waanzinnig mooie prints, zorgt voor een mooie wintercollectie, die je ook uitstekend feestelijk kunt dragen. Wow!




 

De Soft Gallery AW13 collectie vind je online hier.


----

For the original post, see KidsroomZuid BLOG !

SHOP Soft Gallery at Orange Mayonnaise or check our complete selection online.

Geen opmerkingen: