augustus 27, 2014

One Day giveaway !!!


UMB turns 1 and celebrate with ORANGE MAYONNAISE & CAROLINE BOSMANS | UrbanMoms.nl

UMB is jarig en viert dat vandaag met… ORANGE MAYONNAISE & CAROLINE BOSMANS

In augustus geven wij ELKE DAG een cadeau weg i.v.m. onze 1e verjaardag! En vandaag gaan we heel veel mensen blij maken denk ik. Wat wat is dit label HOT op dit moment: Caroline Bosmans. Dit high-end kids label uit BelgiĆ« heeft afgelopen jaar een vliegende start gemaakt op de kindermodebeurs in Parijs en heeft ons sindsdien niet meer los gelaten. Orange Mayonnaise verkoopt dit prachtige label in hun webshop. En namens hen mogen wij een Caroline Bosmans sjaal weggeven (+/- 15 cm x 145 cm) t.w.v. €75. Niet goedkoop, maar daardoor des te leuker om te winnen! En overigens niet alleen geschikt voor kids, maar ook heeeeeeel leuk voor jezelf :)

How to win?

1. Like UrbanMoms op Bloglovin’ of Instagram
2. Like Orange Mayonnaise op Facebook of Instagram
3. En laat ons op hieronder op de blog weten, waarom jij deze Caroline Bosmans sjaal wilt winnen…
De winnaar wordt woensdag 27 augustus 2014 om 22.00 uur via de mail persoonlijk op de hoogte gebracht. Over de uitslag van de giveaway kan niet worden gecorrespondeerd.
HOE WERKT HET? Van 1 t/m 31 augustus 2014 gaat er dagelijks een giveaway online op UrbanMoms.nl. 31 dagen, dus 31 cadeaus! Elke giveaway gaat om 6.00 uur online op UrbanMoms.nl en de winnaar wordt om 22.00 uur -dezelfde dag- via de mail op de hoogte gebracht. Om kans te maken op de prijs, moeten de volgers van UrbanMoms.nl een reactie plaatsen onder de betreffende Facebook of Instagram post. Delen is niet verplicht, maar mag uiteraard wel.

Deze cadeaus delen wij uit in augustus:

UrbanMoms.nl turns 1. Celebrate our first birthday with us! | One day giveaway
Special thanks to:
•  Orange Mayonnaise • 
----
For the original post, see UrbanMoms blog
SHOP Caroline Bosmans HERE

Geen opmerkingen: