januari 23, 2015

DE ALLERLAATSTE KOOPJES….


by

PS:blog



Nog heel even en dan worden de winkels echt weer opgeruimd en gevuld met de nieuwe voorjaarscollectie. Helemaal leuk natuurlijk maar dit is dus wel je kans om nog even de allerlaatste snoepjes uit de wintercollectie te scoren!

Binnen budget

Het leuke van de uitverkoop is dat alle hippe kindermerken die anders misschien te duur zijn, nu wel binnen budget passen. Bij sommige spullen kun je misschien ook al een beetje vooruit denken. Kan het ook in het voorjaar nog gedragen worden? Past het volgende jaar rond deze tijd misschien in een maatje groter? Leuke cadeautjes misschien voor verjaardagen die er dit jaar nog aankomen? Dit is het moment om extra voordelig pareltjes aan te schaffen. Dus hopelijk heb je nog een klein potje overgehouden na de dure decembermaand. Maar laat je niet te veel verleiden want miskopen, is natuurlijk altijd duur kopen!

Aanwinsten

Noah heb ik inmiddels verblijd met een aantal gave spullen van Tumble n Dry en Little Urban Apparel. Maar ik ga zeker nog even shoppen bij Orange Mayonnaise (zie ook blog van Sanne ‘eerste zwemles‘), want daar hebben ze zoveel mooie merken en spullen. Om hebberig van te worden uh… bijven ;-).

Laatste koopjes

We hebben de laatste toppers voor je op een rij gezet uit een paar van onze favoriete shops omdat ze nu eenmaal te leuk zijn om te mis te lopen!
koopjes
1. Nachtlampje konijn
3. Soft gallery babypakje
4. Soft Gallery t-shirt met hertengewei
5. Wandkast met deuren Bloomingville
7. Poco Nido Geometric babysloffen
9. Mocklis Beanie Bandy blue
10. Koffertje uilen Georges ½ Rosalie

Veel shopplezier!

------

For the original post, see PS:Blog

Geen opmerkingen: