juni 17, 2015

DESIGNERS FAVORIETEN : MISS RUBY TUESDAY

by
logo

Miss Ruby Tuesday winter 2015
Afgelopen zomer was de kinderlijn van Ruby Tuesday, genaamd Miss Ruby Tuesday wel de ontdekking van het seizoen! De kledingstukken waren in een mum van tijd overal uitverkocht. Wij zijn daarom ontzettend benieuwd wat dit nieuwe meisjesmerk dit winter seizoen voor onze dochters ( nou ja, die van jullie) in petto heeft.

Designers favorieten : Miss Ruby Tuesday
Wij vroegen Twan van Laar , oprichter en eigenaar van Ruby Tuesday ( 2011) en  Miss Ruby Tuesday ( 2015) naar zijn favorieten uit de nieuwe wintercollectie 2015-2016 van zijn meisjes collectie.
Welke kleuren gaan we in de Miss Ruby Tuesday collectie deze winter zien? 
Daar waar andere kinderkleding labels kiezen voor veel kleur, gebruikt Miss Ruby Tuesday een rustig kleurenpalet. Dit zijn de kleuren waar Miss Ruby Tuesday deze winter meekomt.winterkleuren kindermode Miss Ruby tuesday 2015-2016

Welke materialen zijn vernieuwend?
Linnen is een materiaal waar ze bij Miss Ruby Tuesday heel erg van houden. Het geeft iets authentieks aan de kleding. De materialen krijgen een wassing, waardoor de items een vintage look krijgen. Dit is dé handtekening van Ruby Tuesday.
Welk item uit de nieuwe winter collectie, is hét key-item bij uitstek?
Zonder twijfel het grote vest wat voor veel meiden als jas gaat fungeren. Het was een gok om de favoriet uit de damescollectie te verkleinen, maar iedereen ( vooral de pers! ) is er gek op!
Miss Ruby tuesday favoriet : dik gebreid vest.
Wat is je favoriete dessin of print? 
De star print en het streepje in linnen zijn fijne kledingstukken om een outfit mee op te bouwen.
miss ruby tuesday favorieten - winter 2015 2016
Trend uit de collectie die we volgens jou niet mogen missen!
Het is meer een geintje dan een trend, maar het handgebreide strikje in combinatie met het korte sweatblazertje is wel speciaal. Het jasje kan je op 2 verschillende manieren dragen.
Trend: handgebreide strikje Miss Ruby Tuesday
Wat is jouw favoriete kledingstuk uit deze collectie?
Absoluut het tweed jasje. We werden verliefd op deze prachtige Italiaanse stof, en wilden er een ‘caban’ model van maken.
Tweed canan Miss Ruby tuesday winter 2015-2016
Wanneer kunnen we de nieuwe wintercollectie van Miss Ruby Tuesday verwachten in de shop?
Any time!! Eerste week juli wordt de collectie uitgeleverd naar de winkels en begin augustus hangt de collectie compleet in de shops.
-----
For the original post, see Just by Manon blog !

Geen opmerkingen: