januari 21, 2016

GRAY LABEL INTRODUCEERT EEN NIEUWE VARIANT


OP DE POPULAIRE SALOPETTE, DE 'SHORT LEGGED" UITVOERING

Bij het zien van de eerste beelden kunnen we alleen maar zeggen: Top! Heerlijk! Jaaaaa…Want deze zomer introduceert Gray Label een nieuwe variatie op de populaire salopette, een ‘short legged’ uitvoering. Geschikt voor zowel jongens als meisjes en bedoeld om lekker te ravotten op het strand of in het park.
Ge├»nspireerd op de grootste fantasie├źn die tot leven komen op lente en zomerdagen in de natuur, kiest Gray Label voor de zomer van 2016 voor losvallende items in understated kleuren. De korte uitvoering van de populaire Salopette is gemaakt van de allerzachtste 100% ecologische Italiaans katoen. Voor deze zomer uitgevoerd in de kleuren blush, denim, off-black en white/grey melange stripe, en verkrijgbaar in de maten 12 maanden t/m 8 jaar.
De Gray Label basis collectie bestaat ieder seizoen uit eindeloos te combineren items voor kinderen van 0 tot 8 jaar, gemaakt van het allerzachtste 100% biologische katoen. De items overleven met gemak wasbeurt na wasbeurt en zijn daarom ideaal om door te geven aan jongere broertjes of zusjes, aldus Gray Label. We zullen zeker nog meer van de zomercollectie laten zien, die binnenkort gelanceerd wordt. Maar niet zonder eerst op dit coole zomerse fashion item in te zoomen.
150529_GrayLabel_07_093150529_GrayLabel_03_132150529_GrayLabel_07_053
-----
For the original post, see Blender Magazine !Geen opmerkingen: