juni 30, 2016

NUNUNU PRESENTEERT EERSTE BACK-TO-SCHOOL COLLECTIE > MUST SEE !

by










Alle NUNUNU fans opgelet want NUNUNU presenteert voor het eerst een exclusieve collectie voor de start van het nieuwe schooljaar.

NUNUNU, bekend van de alternatieve streetwear collecties voor kinderen van 0 tot 14 jaar, presenteert voor het eerst een back-to-school collectie met 13 compleet gestylde looks voor jongens en meisjes. Speelvriendelijkheid en comfort staan met stip bovenaan, maar ook in deze collectie blijft NUNUNU trouw aan een opvallende snit, urban look met kwalitatieve materialen en oversized looks. Hoe gaaf is dit!



Nieuw zijn de uitroeptekens, vraagtekens en een duidelijke punt komma; het verbaast niemand dat de NUNUNU designers vallen voor de eenvoud van krachtige leestekens.



Samenwerkingen met trendsetters zijn voor NUNUNU een belangrijke strategische ontwikkeling. De back-to-school collectie wordt vervolledigd met schooltassen, pennenzakken, notitieboekjes en potloden. De schooltassen en pennenzakken, gerecycled uit autobanden, werden ontwikkeld in samenwerking met NEUTRA.

Be Aware! 
De Back to School NUNUNU collectie is nu verkrijgbaar bij Orange Mayonnaise .




----

For the original post, see Blender Magazine  !

Geen opmerkingen: