november 28, 2012

Sneak Peek #1 - Spring/Summer 2013 Collection... >>
Mini Rodini SS 13 Bon Voyage

Soms kan ik niet wachten om jullie te vertellen hoe de volgende collectie van een label eruit zal gaan zien. Het voorjaar en de zomer daar moeten we écht nog wel een tijdje op wachten maar toch… Het duurt helemaal niet meer zo lang voordat de collecties voor deze seizoenen weer in de winkels liggen.
Mini Rodini is zo’n kinderkleding merk waar ik erg naar uitkijk als ze weer met hun nieuwe collecties in de winkels verschijnen. Voor zomer 2013 heeft Mini Rodini niet stilgezeten, ze hebben hun nu al geweldige collectie groter gemaakt, door nog meer leuks te ontwerpen. Natuurlijk zien we de supercoole sweatshirts met opdruk terug, net als de bedrukte legging/broekjes en de t-shirts,  jurkjes in tricot met prints. Daarnaast hadden ze voor deze winter ook al schoenen maar voor zomer 2013 zijn ze… GE-WEL-DIG!!
Het schip-ahoy thema, waar ik al eerder over schreef, is ook in deze collectie terug te vinden in de prints en sommige ontwerpen doen denken aan een cruise op de “loveboat”. Nieuw zijn de geweven kimono’s, korte en lange broeken met  oa. schelpen print, streep of door de ontwerpster Cassandra Rhodin zelf gemaakte illustratie met Fish dessin. Ook de zwemkleding van Mini Rodini is onderscheidend en heb je teveel last van de zon dan kun je met een eigenwijze cap van Mini Rodini en de nieuwe zonnebrillen de zon trotseren.
Justbymanon is door Mini Rodini uitverkoren, als 1 van de 10 blogs wereldwijd, waar zij hun Mini Rodini sneak peek SS 13 mee wilde delen! Al die 10 blogs hebben 3 unieke  collectie foto’s ontvangen… Dat is wel één van de grootste complimenten van het afgelopen jaar, vol trots laat ik jullie dus de eerste foto’s zien van Mini Rodini zomer 2013.
Thank You Mini Rodini. 
De Bon Voyage collectie ss 13 zal vanaf januari 2013 in de shops verkrijgbaar zijn. Shop online via Mini Rodini & Orange Mayonnaise!
For Original Post by JustbyManon.nl See > http://www.justbymanon.nl/2012/11/mini-rodini-ss-13/

Geen opmerkingen: