oktober 02, 2013

GO GREEN



We kunnen wel zeggen dat groen DE kleur is van het herfst/winter seizoen '13/'14 waarin we veel verschillende tinten groen zien uiteenlopend van army- tot appeltjes groen. Maar ook -en dat vinden we te gek- camouflageprints met als de Musthave de army coat van Mini Rodini. Hurry! Want deze jas gaat razendsnel.
Maar heb je de Ugg slofjes al gespot in army prints? Let wel, alleen voor stoere urban baby's. En de tassen van Herschel zijn ook een echte hit, ok..dan ook maar meteen in een armyprint. Deze winter zie je ook veel broeken in groen; een knalgroene baggy met handgeverfd motief van het merk Miszkomaszko of een stoere jeans van relaunch. En de Bieq broekjes voor de kleintjes -van de mooiste wolsoort gebreid- behoren ook tot onze favorieten.
Dieren alom en ook de vos blijf je deze winter zien, hier zowel op een shirt of als knuffelkussen. Ga letterlijk go green met dit appeltjes spel, met gegarandeerd hilarische momenten..echt iets voor een herfstachtige zondagmiddag. Mini & Maximus, het Urban label met veel army in de AW13 collectie. We kozen nu voor de trui met print, maar check zeker ook de coole baggybroeken, leggings en stoere jurkjes van dit surf Label. Kortom: Go Green according to Kidsroomzuid



1. Mini & Maximus sweater (Orange Mayonnaise)
2. Rugzak Herschel (Orange Mayonnaise)
3. Bieq broekje 100% Meranowol
4. The Camo Pico Overall, en ook verkrijgbaar als Jacket Pico (Orange Mayonnaise)
5. Babyschoenen Ugg en vergelijkbare slofjes van Mini Rodini (Orange Mayonnaise)
6. Legging Green Miszkomaszko
7. Fox shirt Lily Balou
8. Mos de Vos
9.Appelboom spel
10. Jeans Army Green Relaunch

-----

Voor de originele post, zie KidsRoomZuid blog

Voor meer groen bij Orange Mayonnaise, 

Geen opmerkingen: