mei 07, 2014

All time favourite


Pojan kesävaatteita osa I

Taisin joskus täällä jo mainita, kuinka kaikki pojan viimekesäiset t-paidat olivat pieniä ja kannoin ne taannoin kirpparille. Onneksi sentään kaikki viimevuotiset shortsit menevät vielä, ja jotkut niistä ovat jo kolmatta vuotta käytössä, ne vaan mahtuvat ja mahtuvat. 
Poika tarvitsi kesäksi kuitenkin läjän t-paitoja. Niitä tarvitaan oikeastaan päivittäin ja niitä myös likaantuu paljon kun ollaan ulkona, syödään jätskiä ja vaan eletään. Löysin muutamia kivoja t-paitoja Mini Rodini mallistosta, mutta tänä vuonna niiden mitoitus ei ollut enää niin kapoinen kuin ennen niin päädyin ostamaan t-paitoja myös monilta muilta merkeiltä.
Muutaman kivan paidan löysin Bobolta, Beau LOves, yhden Mini & Maximus, yhden Little Hornilta ja jonkun Popiltakin. Bobo Chosesin reppukin piti vielä hankkia kesäksi, sinne on hauska laittaa vaikka evästä kun lähdetään puistoretkelle. Uudeksi lippis suosikiksi on yhtäkkiä noussut Munster Kidsin hirviölippis ylitse muiden. Se on sopivan hurja pikkumiehelle. ;) 
Vielä olisi pojan kesäkengät hankittavana. Nyt en ole uskaltanut ostaa mitään liian aikaisin, koska pojan jalankasvu on ollut tosi vaikea arvioida. Yleensä meillä on ollut nahkaiset sandaalit, Crocsit ja tennarit tai sitten jotkut Cientat (joihin olen nyt jotenkin kyllästynyt). Jos poika saisi itse päättää, hän varmaan menisi Crocseilla koko kesän, mutta minusta pitää olla jotain jotkut muutkin. Päätöksiä, päätöksiä! Mitäs kesäkenkiä teidän lapsille on hankittu tai mitä aiotte hankkia? Mitkä on teidän kesäkenkäsuosikit? :)
-heidi-

------

For the original post, see the blog of the finish Vauva Magazine (baby magazine).

Geen opmerkingen: