mei 05, 2014

Holiday outfit

logo


Summer Days mix & match


mix and match
Vandaag was er duidelijk sprake van summer days in Tokyo. Met bijna 30 graden stond er een bezoek aan de Meiji Jingu tempel op het programma. Er was vandaag een lente-festival met traditionele Japanse muziek en dans. Prachtig om te zien, maar met die warmte en de enorme drukte, hadden we het helaas iets sneller gezien dan we gedacht hadden.
Noémi had vandaag haar Bobo Choses rokje aan waar ik in juli vorig jaar, tijdens Playtime Parijs, op slag verliefd op was geworden. Ik ben dan ook erg blij dat het ook één van haar favoriete rokjes is. We hebben hem gecombineerd met een top van Mói met een ontzettend mooie print. Van een afstandje lijken het ovalen, maar als je dichterbij kijkt, zie je dat het allemaal vliegende raven zijn. Omdat het zo warm was, maar ook omdat ze haar Toykyo Kids cap zo stoer vindt, moest die vandaag natuurlijk ook op. Zelf heeft ze hem omgedoopt tot haar “the voice kids”-pet. De wit-turquoise-roze gekleurde Nike’s die Noémi draagt, hebben we van de week hier in Tokyo gekocht. Ik heb deze nog niet in Nederland voorbij zien komen.
Ik wilde haar er eigenlijk ook nog dé trend van hip Japan aantrekken vandaag, maar een meisje van 5 blijft een meisje van 5 en ze wilde dat dus echt niet! Jammer, want persoonlijk vind ik de old-school-witte-sportsokken trend die hier nu overal te zien is, stiekem wel helemaal te gek. Waarschijnlijk daarover binnenkort nog meer op JustByManon!
mix and matchmix and matchmix and match móimix and matchmix and match
 ------
For the original post, see Just by Manon blog.
For more Moi, Toykyo Kids and Bobo Choses, just click !

Geen opmerkingen: