mei 02, 2014

Lion of Leisure look



Een vest vermomd als Bomberjack OF een Bomberjack vermomd als vest. Het is maar net hoe je het wil noemen, want dit item heeft echt het comfort van een vest met een super stoere look. Een look a la bomber. We vinden het een super combi deze basic. Want ja, LittleLabel staat bekend om zijn basics. Zeker als je een net mama geworden bent, moet je echt eens sneaken bij dit Label, want je vind er de leukste items voor de kleintjes. Ook wij hebben al wat Little Label items versleten(lees: inmiddels te klein, maar nog lang niet versleten)

Inmiddels gaan de maten t/m 152. En komen er meer en meer trendkleuren de collectie binnen. Veel fris groen & zomers blauw dit zomerseizoen...en dus ook hippe items die de naam basic stiekem een beetje ontstijgen.  Daan is gek op zijn nieuwe vest. Ja, Daan is gek op vesten. Elke ochtend hoor ik: mama, vest aan, he!

Hij wil het liefst elke dag een vest dragen. Waarom? Geen idee, daar ben ik nog steeds niet achter. Maar zonder vest..nou, berg je maar! Dat zal en moet aan. Maar niet elke gelegenheid, weertype of outfit leent zich voor een vest...Maar vandaag wel! En hebben we een stoere look metbomberjacklook vest van Little Label (heb je dat mouwzakje gezien?) & shirt van Lion of Leisure -met handmade zeefdruk opdruk- musthave I Dig Denim jeans.


Daan draagt: Bomberjacklook vest Little Label (ook in maten 0-2Y)  /  Shirt Lion of Leisure  /  Jeans Newark I Dig Denim

-----

For the original post, see KidsRoomZuid blog !

Check out the complete LION OF LEISURE and our DENIM collection online.

Geen opmerkingen: