augustus 27, 2015

I WANT IT NUNUNU!

by



I want it NUNUNU!

Jep, hier word ik hebberig van! Mocht je op zoek zijn naar zoetsappige en lieve printjes van paardjes en taartjes, dan ben je hier echt aan het verkeerde adres. Houd je daarentegen van een strakke, cleane uitstraling met grove stoere prints, dan moet je zeker even verder lezen!
Bij NUNUNU geen zachtroze en babyblauw, maar een strak kleurenpallet van wit, zwart en grijs met de kleuren rood en olijfgroen met hier en daar een vleugje denim. De styles lijken misschien basic, maar dat zijn ze verre van! Met mijn technische modeachtergrond valt mij gelijk de bijzondere snit op, waardoor de pasvorm comfortabel en relaxed is en het een originele en perfect op elkaar afgestemde collectie is. Basic? No way!

Comfortabel en toch zichzelf

De twee jonge moeders Iris Adler en Tali Milchberg startten NUNUNU vanuit hun creatieve fashion achtergrond. Maar ook vanuit hun zoektocht naar een alternatief voor al het drukke en hysterische ‘baby-geweld’ dat ze tegenkwamen in de kinderkleding. Deze twee vrouwen weten als geen ander dat het soms onmogelijk lijkt om je kindje comfortabel te kleden, en ze toch zichzelf te laten zijn. Zie hier het resultaat!

NUNUNU geur

Origineel en minimalistisch urban design. Deze stijl zou je ook vinden in de kledingkasten van de hipste fashion-bloggers. De collectie wordt helaas gemaakt tot 14 jaar oud, maar je begrijpt mijn punt. Wat ik ook zo bijzonder vind is de NUNUNU geur. Wat zeg je? Ja, deze collectie heeft een eigen speciale geur: heerlijk!

Aandacht

Door de bijzondere snit en kwalitatief hoogwaardige stoffen wordt een ‘simpele’ joggingbroek omgetoverd tot een stoere en tijdloze comfortabele broek. Zo één waarin je tijdens elke gelegenheid gezien kunt worden. Er is veel aandacht aan de collecties besteed en dat zie je!
De bijzondere NUNUNU collectie is verkrijgbaar bij Orange Mayonnaise.
----
For the original post, see FABmama blog

Geen opmerkingen: