augustus 19, 2015

De kleren van de kleuter

by



We weten niet hoe het met jullie is, maar vroegere tijden zijn voorbij. Toen je nog ‘s avonds voor je kroost gewoon een setje kleren uit de kast trok om klaar te leggen voor de volgende dag. Oh nee, nee. Dat gaat tegenwoordig bij ons heel anders. ‘s Avonds trekken we maar liefst 3 setjes kleding uit de kast. De eerste is het setje wat ik graag zie dat mijn dochter aan heeft. Helemaal matching, leuk en speelproof. Setje twee kiezen we uit ervaring van wat dochterlief leuk vindt. Ongeveer dan hè, want een roze jurk gaat nog steeds niet samen met een rood vestje natuurlijk. Setje drie is een reservetenue, voor incidenten met klei, stift en wc-ongelukjes.
Dochterlief kan morgenochtend dus kiezen uit 2 outfits, want dat werkt altijd. Mooi, geregeld dus. Kind kan de was doen. Maar voordat je ‘s ochtends zelf ook maar een teen uit de douche hebt gestoken, vraagt je man aan dochter wat ze vandaag aan wil trekken. Ze vraagt om een maillot, laarsjes, die korte broek met stippen en een hemdje. Einde oefening, strijd verloren.
KnipselHoe dan welMen neme een favoriete webshop. Zelf ben ik helemaal fan van Orange Mayonnaise, waar ze heerlijke kleertjes hebben met een scandinavische inslag, van bekende en minder bekende design- en urbanmerken wereldwijd. En je raakt hier nooit uitgekeken, want ieder seizoen voegt eigenaresse Annika nieuw ontdekte labels toe die passen in de unieke mix van merken die de shop biedt.
De werkwijze
Stap 1. Het grove voorwerk. 

Bepaal je budget, doorzoek eenvoudig de categorieën en sleep de items die je vindt voor de kids naar favorieten. Dit wensenlijstje houdt voor je bij welke items je gevonden hebt en hierin zie je snel wat wel en niet matcht en of je je bank nog akkoord zal gaan. Tijd voor de volgende stap.
Stap 2. Het spelletje. 
Kies het moment uit om samen met zoon of dochter een leuk “spelletje” te doen. Het spel is om dat ze x aantal items mogen houden, en er x aantal moeten wegdoen. Bij mijn kinderen werkt kiezen uit meerdere items altijd beter dan zelf laten kiezen, dus ideaal!
Stap 3. De pinpas. 
Jouw dochter of zoon heeft nu he-le-maal zelf zijn of haar outfit gekozen en het enige wat jij nog moet doen is afrekenen. Ok, misschien het minst leuke deel, maar dat is NIKS vergeleken bij kinderen in de auto zetten, naar de winkel, passen en vervolgens alsnog met niks thuis komen.
Dus Hallelujah for the Internet!
We willen jullie uiteraard onze laatste vondsten niet onthouden, dus hierbij nog even een rijtje items waar wij helemaal idolaat van zijn. Niet alleen met leuke kleding, maar ook supergave toys en gadgets en home accessoires die ze hebben bij Orange Mayonnaise. Wat een topwinkel!
 Transformable-baby-sleep-bag-by-Anatology Bold-Jasper-boots-in-GOLD-with-BLACK-POLKA-DOTS Dubbel-draagbare-sweat-top-van-Filemon-Kid Fun-paper-kid-costume-by-OMY Geweven-bandana-zakdoek-van-Noé-&-Zoë.   New-born-wrap-onesie Set-of-3-notebooks-by-Emile-et-Ida Stella-McCartney-Kids tellkiddo-with-BEAR-print
Je shopt het allemaal hier www.orangemayonnaise.com
------

For the original post, see WeLoveWebshops BLOG

Geen opmerkingen: