oktober 11, 2016

NUNUNU - URBAN STYLE

byEen van DE merken, aldus Blender en we hebben nog niet geschreven over AW16. Komt het je toch al bekend voor dan heeft dat te maken met de back-to-school collectie die NUNUNU uitbracht ruim voor het echte AW16 seizoen losbarste. Feitelijk was het een eerste drop, die gedurende het seizoen werd aangevuld door een tweede drop.

Ook nu blijft NUNUNU trouw aan een opvallende snit en urban look met kwalitatieve materialen en oversized look. Speelvriendelijkheid en comfort staan met stip bovenaan.

Uitroeptekens, vraagtekens en een duidelijke punt komma; het verbaast niemand dat de NUNUNU designers vallen voor de eenvoud van krachtige leestekens.

Samenwerkingen met trendsetters zijn voor NUNUNU een belangrijke strategische ontwikkeling. collectie wordt vervolledigd met schooltassen, pennenzakken, notitieboekjes en potloden. De schooltassen en pennenzakken, gerecycled uit autobanden, werden ontwikkeld in samenwerking met NEUTRA.

Een super coole collectie waarbij ook het Ninja-shirt terug is. In natuurlijk net een andere afwerking en nu in meerdere kleuren. Maar dat is niet alles, ga het vooral ontdekken….mocht je dat natuurlijk niet allang gedaan hebben.

NUNUNU in store at Orange Mayonnaisse .


-----


For the original post, see Blender Magazine

Geen opmerkingen: