oktober 18, 2016

NUNUNU WINTERJAS NIET OVERDREVEN, MAAR GEWOON TÉ GEK.

by

logo


Gewoon té gek!
Even toe aan iets anders dan een simpel bomberjack of kort jack? Toe aan iets nieuws maar niet te overdreven? Dan is de Nununu winterjas die Guus heeft misschien wel de perfecte winterjas voor je zoon en/of dochter. Wie denkt te moeten kiezen tussen functioneel & fashion bij een winterjas heeft het goed mis. De met donsgevoerde winterjas is ontzettend warm, zonder overdreven dik te zijn waardoor kinderen hun bewegingsvrijheid niet verliezen. Met de ubercoole details zoals; een schuine rits, een oversized hoodie, en duimgaten zodat er een halve handschoen kan worden gecreëerd zijn de details waar ik heel blij van word.


De Nununu winterjas is er in 2 verschillende modellen. Een korte versie, dat is het model dat Guus heeft, of een long winterjacket ( hetzelfde, maar dan alleen tot net over de knie) die ook echt waanzinnig stylish is, maar die vond ik net te lang voor Guus. De Nununu winterjas heeft een onwijs tof grapje aan de binnenkant, ze kunnen de jas als rugtas dragen met de speciale banden die binnen in zitten. Voor de momenten dat ze het warm hebben en even hun jas uit willen trekken. 


Ik hoef deze winter Guus niet na te roepen om z’n jas aan te doen, hij staat nu al te trappelen dat het koud genoeg is om hem aan te mogen.

Is dit dé winterjas voor jouw zoon of dochter? 

De Nununu winterjassen zijn er voor jongens en meiden in de maten van 12-18 t/m 18-24 maanden, 2-14 jaar oud.
De winterjassen zijn o.a verkrijgbaar in de Orange Mayonnaise webshop.

----

For the original post, see Just by Manon blog

Geen opmerkingen: