augustus 04, 2016

Mini Rodini 2016-2017

by
logo





Mini Rodini winter 2016-2017


Mini Rodini is er weer met drop 1 van de langverwachte nieuwe wintercollectie en WAT een collectie is het weer zeg!

Supergave opvallende overall prints, zoals we van Mini Rodini gewend zijn worden deze keer gecombineerd met teddybeer pluche jasjes & bodysuits. Ook de panterprint en de strepen mogen weer niet ontbreken. Voor ieder wat wils dus, ook qua prints. Maar ook dat is eigenlijk niet nieuws onder de zon voor Mini Rodini. Elk seizoen weten zij weer perfect de meest coole prints te bedenken zonder daarbij hun identiteit te verliezen. Bij kleding van Mini Rodini zie je gelijk dat het van Mini Rodini is. Ze hebben gewoon een bepaald stijltje waar de kleding elk seizoen weer perfect in past. En dat stijltje: dat vind je helemaal te gek of je vindt het niks. Mini Rodini heeft zo’n uitgesproken stijl dat er bijna niets tussenin kan zitten. Of je bent fan of je vind het tien keer niks. Nu mogen jullie raden bij welk kamp wij horen!

Yes, juist, inderdaad, wij vinden het seizoen na seizoen supergaaf. Wij houden van de ietwat gekke stijl van Mini Rodini en de prints vallen elke keer weer in de smaak bij bijna alle kinderen. Laat ze zelf kiezen en de meeste kinderen gaan voor de felgekleurde allover prints van Mini Rodini en geef ze eens ongelijk! Supercool toch?

Om voor jullie de keuze misschien wat makkelijker te maken, hebben wij alvast onze 10 favorieten van drop 1 voor jullie op een rijtje gezet. Dat shopt misschien net iets makkelijker.


1.Teddybont bomberjack, ook verkrijgbaar in het roze. Moeten we echt nog uitleggen dat een bomberjack in de kast van je kinderen thuis hoort?
2. Gele panda rugtas. Deze topper heeft Mini Rodini al vaker in de collectie gehad, maar zoals een echte topper betaamd is hij weer terug
3. Deze sweat heeft niet alleen een gave totempalen-print, maar is ook nog eens uitgevoerd in een prachtige kleur. Deze groenige tint combineert perfect met okergeel, bordeauxrood en donkerblauw (de absolute trendkleuren van dit seizoen)
4. Ik kan niet garanderen dat de kikkers zullen veranderen in prinsen als je ze kust, maar cool zijn ze sowieso
5. Ach, had ik nog maar een lief klein babymeisje! Dan had ik het wel geweten hoor, dan was deze jumpsuit direct aan de kledingkast toegevoegd. Te schattig toch?
6. De konijnenprint is er op deze donkerblauwe achtergrond, maar ook in een lichtblauwe versie te verkrijgen. De lichtblauwe is wat schattiger, deze donkerblauwe vinden wij net even wat stoerder en hoort daarom bij onze favorieten
7. De beer zagen we voor de zomer al voorbij komen op shirts en jurkjes, maar mag nu op een warme sweater plaatsnemen. Hallo beer, wees welkom!
8. Hoe schattig is deze muts? Ik schets even een beeld en dan ben ik benieuwd of je ook gelijk ‘ahhhh’ zegt. Ik zie namelijk voor me; een kinderwagen in de winterkou, dikke deken op de wagen en onder dat dekentje ligt een lief klein mensje en als je dan even goed in de wagen kijkt, over die dikke deken heen, dan zie je daar een heel lief klein koppie met rode wangetjes van de kou en om dat hele lieve kleine hoofdje zit dan dit lekker warme en zachte berenmutsje….. Hoor ik daar een ‘aaaahhhhh’?

9. De totempalen in een opvallendere versie is er natuurlijk ook. We hebben het nog steeds over Mini Rodini, de koningen van de kleurrijke allover prints
10. De Pico jas komt elke keer terug en blijft een absolute favoriet uit de collecties. Deze keer heeft dit opvallende roze exemplaar mijn hart gestolen

De nieuwe wintercollectie is vanaf 10 uur verkrijgbaar bij Orange Mayonnaise. Wees er snel bij, want Mini Rodini vliegt altijd de deur uit.


----

For the original post, see Just by Manon blog

Geen opmerkingen: