januari 11, 2014

Fancy warm feet….


SHOP THE LOOK! 
COLLEGIEN + NUNUNU in LLOYD HOTEL

 EEN SHOP THE LOOK IN HET LLOYD HOTEL AMSTERDAM We ontvingen ze op Kerst avond...wat een speciale timing. Toeval, maar oh zo leuk! Ze waren er eindelijk. Ein-de-lijk! Want wat hebben we -en jullie- er lang op moeten wachten. Was het het waard? een volmondig....

JA! Want ze zijn echt leuk, stoer, comfortabel, urban en superhandig; de sloffen van Collegien in samenwerking met het Urban Fashion Label NUNUNU. Ze zijn er in drie dessins; met sterren, een piratendoodkop en letters. Geheel in de stijl zoals we NUNUNU kennen. Wij kozen voor het laatste dessin.

We ontvingen ze vlak voordat we naar Amsterdam gingen. 4 dagen Lloydhotel in de Hoofdstad. Big Like! De sloffen gingen mee en extra leuk om op de kamer -en in de gangen- deze Shop The Look te maken. Enjoy it!


Like Son, Like Mother...Inmiddels ben ik ook in het bezit van een paar super comfortabele sloffen. Wist je dat de NUNUNU dessins ook in volwassen maten (t/m maat 46) verkrijgbaar zijn?

 

Dezelfde dag als de sloffen, ontving ik nog een pakketje! geheel afzonderlijk van elkaar, maar wat matchen ze goed! het allernieuwste kussen -en tevens knuffel- REX van Lion of Leisure. En wat is hij cool! Superstoer, handmade, heerlijk zacht en lekker groot! Love it!
De collegien + NUNUNU sloffen zijn in de Fashion Shops te vinden bij Orange Mayonnaise.

En voor REX en de andere dieren, shirts, totebags klik je hier.

-----

Original post, at KidsRoomZuid blog !

Geen opmerkingen: