januari 24, 2014

BENGH !


SS14 BENGH PER PRINCIPESSE
 
EEN WARME ZOMER  De sale is op zijn  top,  SS14 collecties worden uitgeleverd, buiten is het koud en guur...ideale omstandigheden om binnen - met een Latte- heerlijk online te gaan. En dat doen we dus ook, net als jullie zo blijkt...Want blog Kidsroomzuid wordt door jullie graag gelezen.THX, daarvoor! Hoog tijd dus voor wat zomerse inspiratie, waarvan de 1st drop al is uitgeleverd: Bengh per Principesse.
Stippen, strepen, bloemen, grafische prints. De veelal kleurige jurkjes en zwierige rokjes worden opgesierd met een vrolijk dessin. Soms ingetogen, vaak sprekend of met een retro tint. De korte broekjes, zo leuk voor de zomer, zijn dan weer effen van tint, net als het gele rokje. Een van onze favorieten.
 
En ben je al klaar voor de bootleg? Oftewel "wijde pijpen", zoals we dat vroeger noemden. Ja, ook hier revival! De bootlegpants met subtiele piping of de Yoga pants, met opvallende retroprint. Stoer gecombineerd met New Balance sneakers bijvoorbeeld.
 
Deze zomer wordt het Mix & Matchen Niet alleen kunnen alle kleuren met elkaar gecombineerd worden, ook verschillende prints kunnen stijlvol samen. En combineer je hip een shirt met grote bloemenprint met een short met opvallende grafische print. Voor welke combi ga jij?
 
Beng per Principesse in de shops!  HIER

 
 
Bengh Per Principesse shop je online bij Orange Mayonnaise.

Geen opmerkingen: